Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2018

Algemene ledenvergaderingGeacht lid van de Vereniging Veteranen Zwolle,

hierbij nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 13 april. De vergadering begint om 20.00 uur. De vergadering wordt gehouden op onze vaste locatie: het verenigingsgebouw van Vereniging de Buitensociëteit. Voor wie de locatie nog niet kent: het gebouw bevindt zich direct achter De Nieuwe Buitensociëteit en is goed bereikbaar per bus, uitstapplaats centrumzijde station NS. Voor wie met de auto komt: er is beperkte betaalde parkeermogelijkheid. Het tenue is vrij.
Als geen ander weten wij hoe belangrijk ons thuisfront is. Uw partner is daarom eveneens van harte welkom om de vergadering als toehoorder bij te wonen.Verenigingsgebouw Buitensocieteit

Per e-mail heeft u de agenda van de vergadering en de concept-notulen van de vorige vergadering ontvangen. Het financieel jaarverslag van 2017 en de begroting voor 2018 liggen vanaf 19.15 uur ter inzage aan de bar.

Voor de logistieke ondersteuning is het gewenst dat we vooraf weten op hoeveel mensen we moeten rekenen. Daarom het vriendelijke verzoek om tijdig, uiterlijk 10 april, per e-mail secretaris@veteranenzwolle.nl te laten weten of u al dan niet samen met partner aanwezig wilt zijn.

We hopen op een goede opkomst. Tot dan!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.