Veteranen met veteranenpas gratis toegang

Pasar Malam Istimewa XL – Zwolle
Datum: 9-10-11 maart 2018
Locatie: IJsselhallen – Zwolle

Pasar Malam 2018Twee keer zo groot als vorig jaar maar even sfeervol en gezellig!
De Pasar Malam Zwolle is weer terug in de grote IJsselhal waar deze Pasar vroeger ook gehouden werd.
De Pasar Malam is een cultureel feest waar Indonesië centraal staat. Lekker Indisch eten bij verschillende kwaliteitsrestaurants, een Oosterse markt met leuke koopjes en geweldige optredens op 2 podia van o.a. Massada, Tante Lien (Wieteke van Dort), Kempo Kuntao Nederland, Harold Verwoert, Diana Monoarfa, Wahana Budaya Nusantara, Hawaiian Treasure en vele andere artiesten!
En dit alles te midden van mooie decoratie, lekkere geuren en tropische sferen!

Nieuw op de Pasar Malam Istimewa Zwolle is de ‘Indo’s be like Area‘ in een huiselijke sfeer met een Indo’s Be Like winkel, een food court en een ‘Young Talent Stage’ met jong onontdekt Indo talent!

Meer informatie: www.istimewa-events.nl

Nog geen lid?

wordt-nu-lidVeteranen, woonachtig in en om Zwolle, kunnen lid worden door zich aan te melden bij de ledenadministratie middels het digitale aanmeldingsformulier. Als digitaal aanmelden een probleem is, kunt u ook even een e-mail sturen naar onze penningmeester, penningmeester@veteranenzwolle.nl of u aanmelden tijdens een bezoek aan onze inloopavond.

Nieuwjaarsbijeenkomst vrijdagavond 12 januari

Beste collega-veteraan,Proost

Veteranen en oud-militairen Zwolle, namens het bestuur van de Vereniging Veteranen Zwolle wordt u uitgenodigd voor onze nieuwjaarsbijeenkomst op vrijdagavond 12 januari 2018. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en wordt gehouden op onze nieuwe locatie: het verenigingsgebouw van Vereniging de Buitensociëteit. Het gebouw bevindt zich direct achter De Nieuwe Buitensociëteit en is goed bereikbaar met openbaar vervoer, uitstapplaats centrumzijde station NS. Er is tevens beperkte betaalde parkeermogelijkheid.
Voor een foto-impressie: zie onze website https://www.veteranenzwolle.nl/?page_id=214

We stellen je komst zeer op prijs. Vanzelfsprekend zijn onze partners ook welkom. Aanmelden is niet nodig. Het tenue is vrij maar herkenbaarheid als veteraan is natuurlijk altijd goed.

Nog geen lid als veteraan, misschien een mooie gelegenheid om eens kennis te maken!

Fijne feestdagen 2017Het bestuur wenst u allen fijne feestdagen en vooral een gezond 2018.
Noteer alvast onze eerste (nieuwjaars-) bijeenkomst
vrijdagavond 12 januari 2018.

Uitnodiging voor terugblik op ons eerste verenigingsjaar

Verenigingsgebouw BuitensocieteitVrijdagavond 8 december is er van 19.30 tot 22.30 de laatste inloopavond van het jaar voor veteranen en oud-militairen op onze nieuwe locatie: het verenigingsgebouw van Vereniging de Buitensociëteit. Voor wie de locatie nog niet kent: het gebouw bevindt zich direct achter De Nieuwe Buitensociëteit en is goed bereikbaar met openbaar vervoer, uitstapplaats centrumzijde station NS. Voor wie met de auto komt: er is beperkte betaalde parkeermogelijkheid.
Voor een foto-impressie: zie onze website https://www.veteranenzwolle.nl/?page_id=214IMG_9836

We willen op deze laatste inloopavond van het jaar graag met beeld en geluid terugkijken op de activiteiten van de vereniging in het afgelopen jaar, waaronder de uitreiking van de draaginsigne Nobelprijs Militairen aan onze Libanongangers.

U bent van harte welkom! Aanmelden is niet nodig. Het tenue is vrij.