7e Verjaardag Vereniging Veteranen Zwolle


Dit jaar bestaat onze vereniging alweer 7 jaar! Daar willen wij uiteraard ook dit jaar weer bij stil staan. En wel op zaterdag 18 november. Dat is een week eerder dan de “echte ” verjaardag datum; alleen is dan de Buiten sociëteit niet beschikbaar voor ons. Ook dit jaar willen wij dit vieren met een gezamenlijk diner in de vorm van het bekende chinees buffet.

 

U en uw partner zijn van harte uitgenodigd. Natuurlijk zijn kinderen ook welkom! Ook dit jaar wordt er weer een stadswandeling georganiseerd. Dit jaar is er gekozen voor tour de Hanze; De start van deze stadswandeling is bij het Zwolse Balletjeshuis, een van de vele monumenten die Zwolle rijk is. Daar neemt de gids u mee op ontdekkingstocht door de binnenstad. Tijdens de historische stadswandeling verhaalt de stadsgids over de geschiedenis van onze Hanzestad en u bezoekt daarbij plekken en gebouwen waar u de geur van het verleden kunt opsnuiven. De stadswandeling voert o.a. langs de Onze Lieve Vrouwe Basiliek met Peperbustoren en langs de enige nog overgebleven stadspoort van Zwolle, de ruim 600 jaar oude Sassenpoort waar zelfs in de Hanzetijd al pek naar beneden kwam. Tevens kunt u (indien beschikbaar) een groot aantal monumenten als de Schepenzaal en de Grote- of St. Michaëlskerk van binnen bezichtigen.

Voor wie niet meewandelt opent de Buiten sociëteit om 16:00 uur de deuren om voorafgaande het diner vast gezellig samen te kunnen zijn. Dit alles gaat plaatsvinden op zaterdag 18 november, op onze vaste ontmoetingsplaats “de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle” aan het Stationsplein 44. Alles over de bereikbaarheid en parkeren vindt u hier.

Het programma ziet er als volgt uit:

14:00 uur Aanvang stadswandeling. Locatie Zwolse Balletjeshuis, Grote Kerkplein 13 16:00 uur Inloop Buitensociëteit

17:00 uur Aanvang diner

22:30 uur Einde

Leden zijn per e-mail reeds geïnformeerd.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.