Zwolse veteranen op Veteranendag 2016


Een mooie gedenkwaardige dag

Veteranendag 2016 (7)’s Morgens om 08.15 uur meldde zich de eerste veteranen bij de centrale stationshal voor het informele appel 🙂 en ontvangst nemen van een NS vervoersbewijs, catering bonnen en tribunekaart. Een aantal veteranen had al eerder aangegeven op eigen gelegenheid te gaan en elkaar zo mogelijk te treffen in Den Haag. Gelukkig was het niet druk in de trein, zodat we gezamenlijk in een coupe konden vertrekken.

 

Veteranendag 2016 (2)

 

 

 

Naar mate we dichter bij Den Haag kwamen werd het wel duidelijk dat velen de weg naar Den Haag probeerden te vinden. Op station Den Haag was het erg druk, uitgifte programma’s en anjers voor op de revers. Op het Malieveld aangekomen hebben we na een kop koffie/thee afgesproken de dag vrij in te delen en zo mogelijk elkaar rond 15.00 uur nog eenmaal te treffen. Vervolgens ging een ieder zijns weegs: rondgang over het Malieveld, melden bij hun detachement voor deelname defilé of plaatsnemen op de tribune.

Onderstaande afbeeldingen zijn van deelnemende detachementen waarvan wij weten dat er Zwolse veteranen meeliepen.

DMV Jonge veteranen

 

 

 

 

 

                            Dutch Military Veterans                                                                                                    Jonge veteranen

UnifilRegiment Genietroepen

 

 

 

 

 

 

                                     Unifil                                                                                                                  Regiment Genietroepen

TribuneToegejuicht als waardering en respect door vele toeschouwers!

Na het defilé was het een gezellige reünie-achtige samenkomst op het Malieveld, met veel muziek, demonstraties onder het genot van de bekende drankjes. Vervolgens huiswaarts op eigen gelegenheid, voor een aantal via de binnenstad. Misschien voor herhaling vatbaar in 2017?!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.