Agenda

Nov
25
zo
2018
Verjaardag met buffet op 25 november @ Verenigingsgebouw De Buitensocieteit
Nov 25 @ 15:30 – 19:00

Beste collega veteraan,

Onze vereniging bestaat op zondag 25 november twee jaar en dat willen we graag samen vieren. Met veel plezier nodig ik daarom u en uw familie uit voor een gezellige bijeenkomst met een eenvoudig Indonesisch buffet op 25 november.

Programma
De ontvangst met koffie is vanaf 15.30 uur, om 16.00 uur is er een welkomstwoord en het buffet wordt opgediend vanaf 17.00 uur. Na het buffet is er gelegenheid voor een drankje tot ca. 19.00 uur.

Locatie
Verenigingsgebouw BuitensocieteitWe gaan dit doen op onze vaste locatie: het verenigingsgebouw van Vereniging de Buitensociëteit. Voor wie de locatie nog niet kent: het gebouw bevindt zich direct achter De Nieuwe Buitensociëteit en is goed bereikbaar met openbaar vervoer, uitstapplaats centrumzijde station NS. Voor wie met de auto komt: er is beperkte parkeermogelijkheid.

Eigen bijdrage
Deelname aan het buffet kost voor leden en aanhang slechts € 12,50 per volwassenen en € 6 per kind onder 12 jaar; voor niet-leden veteranen vragen we € 2,50 extra per persoon. Consumpties zijn tegen een schappelijke prijs verkrijgbaar.

Aanmelden
In verband met het bestellen van de maaltijden willen wij graag uiterlijk op dinsdag 20 november weten hoeveel mensen zullen deelnemen. U kunt zich opgeven door vooraf het verschuldigde bedrag voor het buffet over te maken naar onze rekening: NL35 SNSB 0946 3752 75 t.n.v. Vereniging Veteranen Zwolle.

We hopen op een grote opkomst en een gezellig samenzijn!Nieuwe huiskamer

Dec
14
vr
2018
Inloopavond @ Vereningsgebouw De Buitensociëteit
Dec 14 @ 19:30 – 22:30

Nieuwe huiskamerVaste inloopavond. In beginsel elke tweede vrijdag van de maand , van 19.30 tot 22.30 uur in het verenigingsgebouw van Vereniging De Buitensociëteit, Het gebouw grenst aan het parkeerterrein van De Nieuwe Buitensociëteit, Stationsweg 44 in Zwolle en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Uitstapplaats station NS (centrumzijde)
Er is beperkte (betaal)parkeermogelijkheid, hierover wordt nog onderhandeld. U bent van harte welkom.Verenigingsgebouw Buitensocieteit

Naast de vaste inloopavonden zullen ook andere bijeenkomsten worden georganiseerd op andere dagen en indien gewenst ook op andere locaties. Blijft hiervoor de agenda volgen!

Reacties zijn gesloten.