Agenda

jul
1
vr
2022
Laatste inloopavond voor de vakantie (1e vrijdag van de maand!!!) @ Vereningsgebouw De Buitensociëteit
jul 1 @ 19:30 – 22:30

Nieuwe huiskamerDit is de laatste inloopavond voor de vakantie. Een mooie gelegenheid om elkaar een fijne vakantie te wensen.
Eerstvolgende inloopavond is dan weer in september. In beginsel elke tweede vrijdag van de maand , van 19.30 tot 22.30 uur in het verenigingsgebouw van Vereniging De Buitensociëteit, Het gebouw grenst aan het parkeerterrein van De Nieuwe Buitensociëteit, Stationsweg 44 in Zwolle en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Uitstapplaats station NS (centrumzijde)
Er is beperkte (betaal)parkeermogelijkheid. U bent van harte welkom.Verenigingsgebouw Buitensocieteit

Naast de vaste inloopavonden zullen ook andere bijeenkomsten worden georganiseerd op andere dagen en indien gewenst ook op andere locaties. Blijft hiervoor de agenda volgen!

sep
9
vr
2022
Veteranen café (1e na vakantie periode) @ Vereningsgebouw De Buitensociëteit
sep 9 @ 19:30 – 22:30

Nieuwe huiskamerVaste maandelijkse bijeenkomst. In beginsel elke tweede vrijdag van de maand , van 19.30 tot 22.30 uur in het verenigingsgebouw van Vereniging De Buitensociëteit.

Ook op vrijdag 9 september wordt het veteranen café weer geopend van 19.30 tot 22.30 uur op onze vaste locatie: het verenigingsgebouw van Vereniging de Buitensociëteit.

Aanmelden is niet nodig!

Tot vrijdag 9 september of ander moment!

Het gebouw grenst aan het parkeerterrein van De Nieuwe Buitensociëteit, Stationsweg 44 in Zwolle en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Uitstapplaats station NS (centrumzijde)
Er is beperkte (betaal)parkeermogelijkheid. U bent van harte welkom.

sep
10
za
2022
Sunset March
sep 10 hele dag

De Sunset March is sinds 19 oktober 2014 een dagelijks eerbetoon aan de geallieerde militairen, die gevochten hebben voor de bevrijding van Nederland. In Nijmegen is een nieuwe stadsbrug gebouwd; de Oversteek. De verlichting van deze nieuwe brug is heel uniek. Er staan 48 paren lichtmasten op de brug. Rond het tijdstip van zonsondergang worden deze lichtmasten, paar voor paar, na elkaar ontstoken in het tempo van een trage mars. Iedere avond, als het eerste paar lichtmasten wordt ontstoken, loopt een of meerdere veteranen de Sunset March mee in het tempo waarin de lichten aangaan.

Op verzoek gaan wij als vereniging deze Sunset March weer een keer lopen, liefst met zoveel mogelijk leden. We hebben ons ingeschreven voor zaterdagavond 1o september. Belangstelling? Zet deze dag alvast in je agenda!

Meer informatie volgt z.s.m.

Reacties zijn gesloten.