Uitnodiging voor terugblik op ons eerste verenigingsjaar

Verenigingsgebouw BuitensocieteitVrijdagavond 8 december is er van 19.30 tot 22.30 de laatste inloopavond van het jaar voor veteranen en oud-militairen op onze nieuwe locatie: het verenigingsgebouw van Vereniging de Buitensociëteit. Voor wie de locatie nog niet kent: het gebouw bevindt zich direct achter De Nieuwe Buitensociëteit en is goed bereikbaar met openbaar vervoer, uitstapplaats centrumzijde station NS. Voor wie met de auto komt: er is beperkte betaalde parkeermogelijkheid.
Voor een foto-impressie: zie onze website https://www.veteranenzwolle.nl/?page_id=214IMG_9836

We willen op deze laatste inloopavond van het jaar graag met beeld en geluid terugkijken op de activiteiten van de vereniging in het afgelopen jaar, waaronder de uitreiking van de draaginsigne Nobelprijs Militairen aan onze Libanongangers.

U bent van harte welkom! Aanmelden is niet nodig. Het tenue is vrij.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.