Eerste verjaardag VVZ

Deltion gebouw VEVAOp zaterdag 25 november heeft de vereniging haar eerste verjaardag gevierd op een passende locatie: het nieuwe schoolgebouw van het Deltion College, waar leerlingen de opleiding Veiligheid en Vakmanschap kunnen volgen voor een toekomst bij Defensie. Normaal is de school ‘s zaterdags gesloten, maar voor ons hebben ze graag een uitzondering gemaakt.

Ruim 50 leden en aanhang waren aanwezig op de receptie. Na het welkomstwoord gaf een leerling van Deltion een rondleiding in het gebouw. Met veel enthousiasme P1020090en kennis van zaken gaf hij tekst en uitleg over hun opleiding en het gebruik van de schitterende praktijklokalen. Vervolgens konden de aanwezigen genieten van het voortreffelijke Indonesisch buffet, bereid door het cateringbedrijf van Deltion. Menigeen heeft een tweede keer opgeschept…

De vereniging kan met voldoening terugkijken op een zeer geslaagde activiteit. Dit mede dankzij de professionele en hartverwarmende P1020141medewerking van het personeel van Deltion. Remco en Gianluca, Martin, Edwin, Joke en Lonneke: nogmaals bedankt!

Zie ook afbeeldingen Verjaardag 2017

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.