Bestuurswisseling

VoorzittershamerNa 5 jaar voorzitterschap draagt Ted Hielckert samen met twee bestuursleden, Cor de Jong en Henk Blom, het stokje over aan een nieuwe generatie veteranen. Op vrijdagavond 9 oktober, tijdens de maandelijkse soosavond, worden zij opgevolgd door Fons Aarendonk (voorzitter) en Roel Broeksma (secretaris/penningmeester), bijgestaan door nog 3 jonge veteranen, Jef Bolders, Franklin Kramer en Eric de Haan. De stichting vertegenwoordigt ca 750 veteranen en oud-militairen woonachtig in Zwolle.
Uit een j.l. gehouden enquête blijkt dat vele veteranen in Zwolle blij zijn met de inzet van de gemeente Zwolle voor een samenleving waarin Zwollenaren zich bewust zijn van de rol van veteranen in die samenleving. Dat betekent dat Zwolse veteranen de Zwolse samenleving graag wat ‘teruggeven’ voor de erkenning en waardering die zij krijgen.

SamenSluit u bij ons aan en laten we onze krachten bundelen, in het belang van onderlinge steun en bijdrage aan de samenleving. (Contactformulier) De bestuurswisseling vindt plaats in De Terp aan de Radewijnstraat 2 te Zwolle, aanvang 19.30 uur. Zwolse veteranen en oud-militairen, u bent van harte uitgenodigd.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.