Indrukwekkende Indië-herdenking in Zwolle

Afbeelding RTVZwolle

RTVZwolle FM

Al voor de 28ste keer werden donderdag 15 augustus 2019 in Zwolle de slachtoffers van deze oorlog in Oost-Azië herdacht bij het Indië- en Nieuw Guinea-monument in Park Eekhout. Bezoekers namen plaats op de stoeltjes onder de grote kastanjeboom bij de fonteinvijver of gingen achter de hekjes staan. De veteranen en oud-militairen uit verschillende legeronderdelen met rode, zwarte, groene, blauwe, grijze of bruine baretten namen hun posities in en de vlag hing halfstok. (tekst Weblog Zwolle).
Beelden: Weblog Zwolle, RTVFocus en RTVZwolle FM.

 

 

Afbeelding Weblog Zwolle

Weblog Zwolle

Afbeelding RTVFocus

RTVFocus

Allen die aanwezig waren hartelijk dank en wij hopen als Vereniging Veteranen Zwolle dat bijgeplaatste beelden meer veteranen inspireren om zich aan te sluiten bij onze vereniging!

 

 

 

Afbeelding RTVZwolle 2

RTVZwolle FM

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.