Terugblik op een weer geslaagde Veteranendag in Den Haag

Veteranendag Den Haag 2017 (1)Het bestuur heeft besloten om dit jaar niet gezamenlijk af te reizen naar Den Haag, maar elkaar, indien gewenst, tussen 11 en 12 uur te treffen op het Malieveld. Een aantal heeft daar van onze voorzitter tribunekaarten, lunch/warm eten en consumptiebonnen ontvangen, waarna een ieder de dag zelf kon gaan invullen. De meeste veteranen hebben meegelopen met het defilé en een paar waren daar (nog) niet aan toe.Veteranendag Den Haag 2017 (9) De oudste deelnemer van onze vereniging was Korea veteraan Herman Repping, Herman Chapeau.
De partners/familieleden hebben het defilé vanaf de tribune kunnen bekijken, alwaar het gezellig aan toe ging. De middag stond uiteraard weer in het teken van de reüniegedachte, muziek en diverse activiteiten op het malieveld, maar vooral saamhorigheid.
De reacties na afloop waren lovend en het was goed te vernemen dat er weer veteranen zijn die voor het eerst aanwezig waren, niet hebben deelgenomen aan het defilé, maar het voornemen hebben om dit het volgende jaar wel te doen. Kortom, eenmaal geproefd, smaakt vaak naar meer!
Zie ook een aantal door leden gemaakte foto’s op onze pagina afbeeldingen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.